Delta på ALD 2021?

Arbeidslivsdagene arrangeres av ALD-styret – et understyre i Juristforeningen, som er linjeforeningen ved Det juridiske fakultet i Oslo. ALD er et av de største arrangementene ved fakultetet, og det når ut til så å si alle jusstudenter i Oslo. Arrangementet er en årelang tradisjon, og det har vokst gradvis siden oppstarten for 23 år siden. For studentene er dette en viktig og god arena for å bli kjent med fremtidige arbeidsgivere. Gjennom ALD er en rekke ulike aktører fra blant annet advokatfirmaer, offentlige aktører, fagforeninger, konsernjuridiske avdelinger og konsulentselskaper representert – studentene blir altså godt kjent med arbeidsmulighetene de har etter fullendt studium.

Arrangementet består av bedriftspresentasjoner, kurs/foredrag og en messedag, hvor 81 aktører deltar. I tillegg blir alle aktørene presentert i ALD-magasinet, fortløpende på nettsiden, og gjennom promotering i sosiale medier.

I 2021 feirer ALD 23 år, og arrangementet arrangeres fra 1.-12. februar. Messedagen vil under ALD 2021 gå over to dager og finner sted 11. og 12. februar på Radisson Blu Scandinavia Hotel.

 

 

 

Send mail til arbeidslivsdagene@juristforeningen.no for å motta informasjon.