Messedagen

Etter å ha møtt en rekke aktører på kurs, foredrag og bedriftspresentasjoner i regi av ALD, får studentene virkelig anledning til å orientere seg om hvilke arbeidsmuligheter de har på messedagen – den storslåtte avslutningen på ALD. Her møter man aktører fra både privat og offentlig sektor, som får mulighet til å presentere seg selv og hva de kan tilby for studentene både før og etter fullendt studium.

Messedagen viser studentene bredden i hva man kan jobbe med som jurist. I forkant av messedagen gis ALD-magasinet ut, som skal presentere alle messedagens aktører for studentene.

For noen studenter vil det også være aktuelt å søke trainee-/praktikantstilling, som regel fra og med tredje avdeling. I forbindelse med dette er enkelte aktører også med i den såkalte intervjuordningen.

I 2020 gjentar vi suksessen fra ALD 2019 og arrangerer messedagen på Radisson Blu Scandinavia Hotel den 14. februar, fra 09:00-15:00.

NB: IKKE gå inn hovedinngangen til hotellet, men fortsett ned gata mot slottsparken. Det skal stå en roll up med ALD-logoen foran inngangen, som heter «Radisson Blu – Meetings and Events».