Messedagen

Etter å ha møtt en rekke aktører på kurs, foredrag og bedriftspresentasjoner i regi av ALD, får studentene virkelig anledning til å orientere seg om hvilke arbeidsmuligheter de har på messedagen – den storslåtte avslutningen på ALD. Her møter man aktører fra både privat og offentlig sektor, som får mulighet til å presentere seg selv og hva de kan tilby for studentene både før og etter fullendt studium.

Messedagen viser studentene bredden i hva man kan jobbe med som jurist. I forkant av messedagen gis ALD-magasinet ut, som skal presentere alle messedagens aktører for studentene.

For noen studenter vil det også være aktuelt å søke trainee-/praktikantstilling, som regel fra og med tredje avdeling. I forbindelse med dette er enkelte aktører også med i den såkalte intervjuordningen.

I 2021 gjentar vi suksessen fra ALD 2019 og 2020 og arrangerer messedagen på Radisson Blu Scandinavia Hotel. Nytt i år er at messedagen vil bli arrangert over to dager, torsdag 11. og fredag 12. februar. Bakgrunnen for dette er den pågående situasjonen vi befinner oss i. Vi vet hvor viktig messedagen er for studentene og derfor gjør vi vårt ytterste for at messedagen skal kunne gjennomføres på en trygg og forsvarlig måte i 2021.

NB: IKKE gå inn hovedinngangen til hotellet, men fortsett ned gata mot slottsparken. Det skal stå en roll up med ALD-logoen foran inngangen, som heter «Radisson Blu – Meetings and Events».